Juniortalent 2019

Drømmer du om en framtid som musiker?

Voksenåsen og Sparebankstiftelsen Dextra lanserte i 2018 Voksenåsen Sommerakademi Juniortalent hvor spesielt lovende ungdommer som enda ikke er på universitetsnivå får muligheten til å lære av de beste. Vi kan med glede ønske velkommen til nok et år med juniorprogrammet!

Juniortalent Blås 2019

Gjennom tre dager får du sjansen til å bli inspirert av de eldre studentene, får undervisning om hvordan du når ditt spill til neste nivå, får selv sjansen til å spille for noen av de beste lærerne og profesjonelle musikerne i Europa – med pianist -, og du får en masse av inspirasjon!

Ansvarlig for Sommerakademi Juniortalent for blåsere er kunstnerisk leder Andreas Sundén. Kontantperson og ansvarlig for juniortalentene er Linda Taube som spiller fløyte og piccolo i Sveriges Radiosymfoniorkester.

Under kurset vil hver elev få 2 x 30 min undervisning på sitt instrument, men det garanteres ikke hvilken lærer de to timene blir med. Før kurset blir alle delt opp i kammermusikkgrupper og det sendes noter ut i forkant. Deltakerne deltar også i klassetimer med de eldre studentene og de har alltid mulighet for å høre og se på mesterklasser andre lærere gir. Elevene vil også delta på foredrag hvor ulike temaer blir gått igjennom som teknikk, prøvespill mm.

Juniortalent Blås avsluttes 31.juli med en avslutningskonsert etterfulgt med en felles middag.

Dato: 28.juli – 31. juli