Covid-19 / Koronaviruset

Vi følger svært nøye med på utviklingen av koronaviruset. Det er Helsedirektoratets anbefalinger som vi forholder oss til og vi vil derfor gjøre tiltak etter disse.

Vi fortsetter planleggingen til Voksenåsen Sommerakademi og Juniortalent som normalt. Vi oppfordrer alle studenter til å søke som normalt og vi har endret reglene for kansellering slik at ingen studenter sitter igjen med økonomisk tap grunnet avlysning pga. koronaviruset.

Søknadsfristen er 12.april. Du behøver ikke å sende inn opptak/video med akkompagnement – alle opptak du selv mener er relevant aksepteres.

I starten av mai vil alle søkere få svar på søknaden deres – om de får tilbud om plass eller ikke.

For å bekrefte plassen må du betale kursavgiften innen slutten av mai.

Hvis kurset avlyses pga. situasjonen, eller hvis du hindres i å delta grunnet sykdom eller strenge reisebegrensninger, refunderes kursavgiften. Det er kun serviceavgiften til TicketCo på ca. NOK 185,- vi ikke kan refundere.

Vi satser på nok et Sommerakademi i august med masse musikk og sosiale kvelder. Vi oppfordrer deg derfor til å søke som normalt. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Voksenåsen Sommerakademi samarbeider med Klassisk Karantene og det vil bli lagt ut karantenetanker- og tips fra noen av lærerne som underviser under Sommerakademi 2020. Helt gratis for alle! Besøk Klassisk Karantene her.